dinsdag 4 februari 2014

Stormbaan huren

De opblaasbare stormbaan is afgeleid van de hindernisbaan. De hindernisbaan is van vroeger uit de oefenbaan voor de militairen. De Zweedse militairen zijn hiermee begonnen en al snel namen andere legers het over. Het is de ideale oefening voor hen, want er komen veel verschillende obstakels in voor.

De stormbanen die u bij Axitraxi kunt huren, hebben diverse hindernissen. De standaard stormbaan bestaat uit deze hindernissen: een tunnel om doorheen te kruipen, een helling om op te klimmen en af te glijden, een muur met gaten om doorheen te springen en een net om onderdoor te kruipen.

De stormbanen worden vaak gehuurd voor een zeskamp. Het is ideaal om te gebruiken als competitiespel. Een deelnemer loopt aan, bedwingt de hindernissen, rent terug en tikt de volgende aan. Welk team heeft binnen een bepaalde tijd de meeste deelnemers over de stormbaan?

Axitraxi heeft een groot aanbod stormbanen te huur: Klauterhelling met boog, Stormbaan, Winterse Stormbaan, Stormbaan Take-Out, Mega Balls, Super Survivalbaan, Balance Survivalbaan en de Rollercoaster Survivalbaan. Altijd iets passends voor uw sportieve evenement. Jong en oud, iedereen heeft plezier.

Kijk op deze link voor de details van de te huren stormbanen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten