maandag 17 februari 2014

Milieuvriendelijke schaatsbaan

Een schaatsbaan is een publiekstrekker op ieder winters evenement. Maar een mobiele ijsbaan is erg kostbaar en verbruikt veel energie door zijn stroomvretende koelinstallaties. Axitraxi heeft hiervoor de oplossing; een minder kostbare en milieuvriendelijke schaatsbaan!

Kunststof schaatsbanen worden vaak ingezet voor een kortere periode. Organiseert u bijvoorbeeld een kerstmarkt of wilt u uw zomerse evenement op een ludieke wijze opleuken denk dan eens aan het huren van een schaatsbaan. Door de “relatief” korte opbouwtijd zijn deze banen uitermate geschikt voor kortere evenementen. De schaatsbaan bestaat uit verschillende elementen die als puzzelstukken in elkaar worden gelegd. Hierdoor zijn de kunststof schaatsbanen in verschillende maten leverbaar. Belangrijk is wel dat u een vlakke ondergrond heeft voor de schaatsbaan. Is dit niet het geval dan kunt u een ondervloer inhuren. Deze ondervloer en bijvoorbeeld een sfeervolle boarding worden aangeboden als extra opties.

U kunt voor het huren van een professionele kunststof schaatsbaan terecht bij Axitraxi. Door de jarenlange ervaring is Axitraxi in staat om ook uw winterse evenement te laten slagen. De huur van de schaatsbaan kunt u uitbreiden met diverse winterse attracties en decoratie.

De kunststof schaatsbaan is milieuvriendelijker doordat er geen energie word gebruikt voor het koelen van de baan. Er wordt direct op de kunststof elementen geschaatst die door middel van een speciale coating extra glad worden gemaakt.

Interesse om een mobiele schaatsbaan te huren? Kijk eens op de website van Axitraxi.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten