maandag 20 januari 2014

Geschiedenis van het springkussen

Waar verheugt elk kind zich op bij een feestje? Inderdaad een springkussen! Maar weet u waar dit fenomeen vandaan komt? In 1959 ontdekte John Scurlock dat zijn werknemers graag op opblaasbare dekzeilen voor tennisterreinen sprongen. Naar aanleiding daarvan ontwierp hij het eerste springkussen speciaal voor kinderen. Kinderen hebben namelijk het meeste springplezier!

Springkussens worden ook wel luchtkussens genoemd. De kussens worden altijd gevuld met lucht door middel van een blower. Deze blowers en springkussens moeten vandaag de dag voldoen aan allerlei strenge eisen. Het is daarom van belang een professionele partij uit te kiezen wanneer u een springkussen wilt huren.

Bij Axitraxi kunt u een professioneel en veilig springkussen huren. Er zijn diverse modellen en thema’s beschikbaar. De meest voorkomende vorm van een springkussen is een kasteel. Maar Axitraxi heeft de springkussens in vele vormen die de kinderen erg aanspreken. Onder andere een springkussen met als thema een pingu├»n, konijn, voetbal of koe.

Een springkussen maakt elk feestje compleet! Een open dag, personeelsfeest, seizoensafsluiting of receptie, de kinderen zullen zich altijd vermaken. Op een kinderfeestje is het altijd een succes. Kinderen vermaken zich namelijk urenlang met springen en ravotten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten