woensdag 20 november 2013

Rodeostier huren

Een mechanische rodeostier wordt vaak op evenementen geplaatst omdat deze attractie een leuk competitie element heeft. De deelnemers nemen plaats op de rug van de rodeostier en proberen zo lang mogelijk te blijven zitten. De stier maakt onverwachte bewegingen en probeert de deelnemer van zijn rug te gooien. Mocht dit gebeuren dan valt de deelnemer zacht in het speciaal daarvoor bestemde opblaasbare valkussen. Een rodeostier is een gegarandeerd succes op ieder evenement.

Er zijn vele varianten denkbaar als het gaat om het huren van een rodeo. Zo kunt u bijvoorbeeld een rodeostier huren, voetbalrodeo huren, surfsimulator huren of snowboardsimulator huren. Hierdoor is er een passende rodeo te huur voor ieder evenement, zomer of winter.

Omdat een rodeostier mechanisch wordt aangedreven valt deze onder het attractiebesluit en dient deze jaarlijks te worden gekeurd. Informeer daarom voor de huur van een rodeostier altijd naar het certificaat van goedkeuring. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw rodeostier voldoet aan alle wettelijke eisen.

Voor het huren van een veilige en professionele rodeostier kunt u bij Axitraxi terecht. Kijk op de site of bel met 024-3582885 voor de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten