woensdag 26 maart 2014

Bruidsbeurs Slot Doddendael

Bridal Fairs organiseert voor de tweede keer een bruidsbeurs op het prachtige Slot Doddendael te Ewijk. Axitraxi is dit jaar ook weer van de partij. De bruidsbeurs vindt plaats op maandag 31 maart van 18:30 tot 21:30 uur.

Er zijn diverse bedrijven uit de trouwbranche aanwezig. U kunt hier vrijblijvende informatie in winnen over ballondecoratie, bruidskleding, bruidsboeketten, fotografie, bruidstaarten, trouwringen, huwelijksreizen, trouwvervoer, visagie en nog veel meer!

Bij de stand van Axitraxi kunt u terecht voor informatie over diverse ballondecoraties. Van tafelstukjes, ballonpilaren, lopers tot een ballonoplating.

De entreekosten bedragen € 3,50 per persoon. Deze avond is inclusief een glas heerlijke bubbels, diverse hapjes, demonstraties, een bruidstaartproeverij en live entertainment.

vrijdag 7 maart 2014

Koningsdag 2014

Aan een jarenlange traditie van Koninginnedag op 30 april is vorig jaar een eind gekomen. Koningsdag is een feit en de aankomende editie is de eerste echte Koningsdag wordt dit jaar gevierd op zaterdag 26 april. Het wordt vast een bijzondere dag. Aan het enthousiasme van onze Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zal het niet liggen! De Koninklijke familie viert deze dag in Amstelveen en De Rijp.

Na de troonswisseling van afgelopen jaar pakken de oranjecomités groots uit! Dus niet alleen de welbekende spelletjes als koekhappen maar daarnaast huren ze juist spectaculaire attracties in. Deze zijn opvallend en trekken daardoor de aandacht van het publiek. Van een spannend beweegbaar piratenschip tot een reusachtige base jump, of wat te denken van de opvallende waterballen met bad. Attractieverhuurders lopen massaal leeg en verzorgen de attracties door het gehele land. Het beloofd weer een mooie dag te worden met veel vertier voor zowel kinderen als volwassenen!

Bent u nog op zoek naar een leuke attractie als publiekstrekker? Neem eens een kijkje op de website van Axitraxi.